Preview Mode Links will not work in preview mode

Visste du att - en fotbollspodd

Jun 28, 2018

Vi pratar ner Sveriges match mot Mexiko och blickar framåt mot de åttondelsfinaler som väntar. Vi konstaterar att mästarnas förbannelse höll i sig, och vad hände egentligen utanför den sydkoreanska ambassaden i Mexiko City?


Jun 26, 2018

Vi pratar om efterspelet till Sveriges tunga förlust mot Tyskland och om förutsättningarna inför avslutningen mot Mexiko. Oscar beskriver sina senaste händelser på plats, om Falcaos mål och när René Higuita fick feeling. 


Jun 22, 2018

Vi pratar om de senaste dagarnas VM-händelser och pratar upp inför Sveriges match mot Tyskland. Vi ringer Tysklands-experten Keven Bader som rapporterar om vad som sägs från tyskt håll och i media. Lyssna gärna även på Kevens egen podd Klacken. 


Jun 20, 2018

Oscar ger rapport från dagarna i ett Moskva fullt av latinamerikaner och hur det var att se Colombia förlora på plats i premiären. Mattias ger synpunkter från sändningarna på hemmaplan och så ger vi VM ett betyg efter första rundan. 


Jun 14, 2018

Vi pratar om överkörningen i öppningsmatchen och hur det kommer se ut 2026 när 48 lag är med. Hur reagerar Spanien och Portugal på störningarna i uppladdningen och hur bra är Kroatien? Det blir som vanligt gissa VM-elvan och så frågar vi oss om Oleg Salenkos målrekord är i fara?