Preview Mode Links will not work in preview mode

Visste du att - en fotbollspodd

May 30, 2018

Vi hör två landslagsmän i VM-podden. Emil Forsberg och Sebastian Larsson från mixed zone om diverse tankar inför Danmarks-matchen och VM i stort. Vem tippar Sebastian Larsson som VM:s skyttekung? Vi pratar även om det tynande allsvenska inslaget i landslaget och så quizzar vi oss igenom den svenska VM-truppen...


May 28, 2018

Vi pratar om Franco Armanis oväntade väg till den argentinska målvaktsposten och reder ut turerna kring Perus osannolika VM-kval. Oscar avslöjar den bästa VM-match han sett och Mattias går igenom Spaniens, Belgiens och Frankrikes trupper. 


May 23, 2018

Radiosportens Richard Henriksson ger sin syn på den svenska VM-truppen och får bekänna färg i diverse quizz. Vi får även höra spaningar från VM-finalens VIP-läktare 2014, hur man håller sig i form under ett mästerskap, skumma boxningsklubbar i Polen, ett nästan-slagsmål med Stan Collymore och fenomenet när...


May 17, 2018

Vi dyker ner i diverse VM-trupper som presenterades i veckan. Mattias pratar bland annat Sverige, England, Portugal och Tyskland medan Oscar kör Latinamerika, däribland Argentina, Brasilien, Colombia och Mexiko.


May 14, 2018

Är den klassiska 9:an på väg att försvinna? Varför fick aldrig Crespo och Batistuta vara på planen samtidigt? Vi kör quizz på temat nio och så pratar vi Yordan Letchkov, Pierre Womé, the two Escobars och mycket mer.